Бокс на Олімпійських іграх-2020: поразка Буценка і старт Харциза. Склад пар на 25 липня

Бокс на Олімпійських іграх-2020: поразка Буценка і старт Харциза. Склад пар на 25 липня

У суботу, 24 липня в рамках XXXII літніх Олімпійських ігор у Токіо стартував боксерський турнір, який триватиме до 8 серпня. Протягом більш ніж двох тижнів 289 боксерів з 80 країн мають провести 276 поєдинків.

Учасником першого дня змагань став капітан чоловічої збірної України Микола Буценко у ваговій категорії 57 кг. На жаль, наш досвідчений спортсмен, для якого ці Ігри стали другими у кар’єрі, поступився в 1/16 фіналу своєму супернику – Жану Кайседо-Пачіто з Еквадору. Перший раунд був за еквадорцем, у другому раунді Микола взяв впевнений реванш, зрівнявши суддівські бали – 19-19. Але третя, вирішальна трихвилинка виявилася все ж не на користь українського бійця: поразка роздільним рішенням суддів (2:3).

Вже у неділю, 25 липня в боротьбу на Олімпійських іграх вступає другий представник Національної збірної України – Ярослав Харциз у ваговій категорії до 63 кг. Його суперник – наддосвідчений Джавід Челебієв з Азербайджана, которий ставав переможцем першості світу ще у 2013 році.

Початок бою – 07:24 за київським часом.

Також до вашої уваги – результати усіх боїв першого дня змагань та повний склад пар на неділю. Для завантаження файлів перейдіть за посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.