Олімпійський боксерський турнір: анонс дебютних поєдинків Олександра Хижняка і Цотне Рогави

Олімпійський боксерський турнір: анонс дебютних поєдинків Олександра Хижняка і Цотне Рогави

Після яскравого дебюту на Олімпійських іграх-2020 українки Анни Лисенко, який відбувся вчора, день середи пройшов для української команди спокійно. Вболівальники «синьо-жовтої» збірної затамували подих в очікування 29 липня, коли на олімпійський ринг вперше вийдуть відразу два українських боксери – представник суперважкого дивізіону Цотне Рогава (+91 кг) та перший номер «посіву» у ваговій категорії до 75 кг Олександр Хижняк.

Обидва наших спортсмени розпочинають боротьбу на олімпійських змаганнях з другого раунду. Суперником Олександра Хижняка в 1/8 фіналу буде 24-річний спортсмен з Японії Юіто Морівакі. Початок бою – рівно о 5.00 ранку за київським часом.

Досьє суперника.

Юіто Морівакі (Японія).

Народився  8 серпня 1996 року.

Представляє спортивний клуб Збройних сил Японії.

Тренери – Хірокуні Мото (Японія), Володимир Шин (Узбекистан).

На Олімпійські ігри-2020 кваліфікувався за квотою країни-господаря змагань. У першому поєдинку на Олімпіаді японець переміг розділеним рішенням суддів представника Ірану.

Останнім з нашої боксерської команди на Іграх стартує Цотне Рогава. Суперник у першому бою – 29-річний британець Фрейзер Кларк. Початок бою – о 6:36 ранку за київським часом

Досьє суперника.

Фрейзер Кларк (Великобританія).

Народився 7 серпня 1991 року.

Срібний призер Чемпіонату Європи-2017 у Харкові.

Тренер – Роб МакКрекен (Великобританія).

Кваліфікувався на Олімпійські ігри-2020 через європейський ліцензійний турнір. Після завершення Ігор планує перейти у професіонали.

Нагадаємо, Олімпійські ігри в Україні транслює телеканал UA:Перший. Також трансляції Ігор доступні на сайті «Суспільне. Спорт».

До вашої уваги, окрім цього, результати поєдинків за 28 липня та детальний склад пар на 29 липня. Для завантаження файлів перейдіть за посиланнями нижче.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.