Кубок України-2021 серед чоловіків: фінальні результати та підсумковий командний залік

Кубок України-2021 серед чоловіків: фінальні результати та підсумковий командний залік

У неділю, 1 серпня у Маріуполі відбувся останній день Кубку України з боксу серед чоловіків – 53-го Меморіалу Макара Мазая. Змагання проходили протягом тижня. Місцем проведення турніру став оновлений СК «Іллічівець». У боротьбі за медалі взяли участь більше сотні провідних українських боксерів. За об’єктивність та неупередженість суддівських рішень відповідали найкращі працівники боксерської Феміди в країні на чолі із суддею міжнародної категорії AIBA Миколою Каракуловим.

Відзначимо, що Кубок України – це другий за значенням всеукраїнський турнір серед боксерів елітної категорії. Для найсильніших спортсменів це гарний шанс продемонструвати свої здібності та чудова репетиція напередодні головного старту року – Чемпіонату України-2021, який пройде в Одесі.

Кубок України став першим змаганням з боксу всеукраїнського рівня серед елітних спортсменів, на якому впроваджені нові вагові категорії, відповідно до змін, прийнятих Радою директорів AIBA.

Фінальні поєдинки пройшли в атмосфері справжнього спортивного свята за присутності великої кількості вболівальників. У прямому ефірі поєдинки за медалі також транслювалися на провідних телеканалах –  «ДОМ», Xsport та регіональному телеканалі  МТВ («Маріупольське телебачення»).

Що стосується спортивного підсумку вирішальних баталій, то перемогу у неофіційному командному заліку здобула збірна Донецької області, спортсмени якої завоювали 3 золоті, 2 срібні та 3 бронзові нагороди. Конкуренцію їй склали боксери зі столиці: збірна Києва завоювала 2 золоті, 3 срібні та 2 бронзові медалі, посівши друге місце у командному реєстрі. Замкнула трійку лідерів збірна Чернігівської області із 2 золотими та 2 бронзовими медалями.   

До вашої уваги – результати фінальних боїв, підсумкові турнірні графіки, особистий та командний реєстр та інша статистика змагань. Для завантаження файлів перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.