Олімпійський боксерський турнір Токіо-2020: усі чемпіони, призери та фінальна статистика

Олімпійський боксерський турнір Токіо-2020: усі чемпіони, призери та фінальна статистика

8 липня у Токіо завершився олімпійський боксерський турнір в рамках XXXII літніх Олімпійських ігор. Протягом двох з половиною тижнів були розіграні медалі в 13 вагових категоріях – 8 чоловічих та 5 жіночих. У боротьбі за нагороди взяли участь 289 боксерів (188 чоловіків і 101 жінка) з 80 країн.

Нагадаємо, що збірна України була представлена на змаганнях п’ятьма боксерами – Олександр Хижняк (75 кг), Цотне Рогава (+91 кг), Ярослав Харциз (63 кг), Микола Буценко (57 кг), Анна Лисенко (69 кг). Наша команда завершила змагання з однією нагородою – «срібло» здобув лідер збірної України Олександр Хижняк. Також безперечним успіхом жіночого боксу є вихід до ¼ фіналу та до числа восьми найсильніших спортсменок своєї вагової категорії Анни Лисенко.

Відзначимо, що перемогу у командному медальному заліку змагань з боксу у Токіо-2020 стала збірна Куби, спортсмени якої завоювали 4 золоті і 1 бронзову медалі.

До вашої уваги – остаточні підсумки олімпійського турніру, список усіх чемпіонів та призерів, командний реєстр та інша важлива статистика. Для завантаження файлів перейдіть за посиланнями, які наведені нижче.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.