AIBA представила офіційний логотип Чемпіонату світу-2021 серед чоловіків

AIBA представила офіційний логотип Чемпіонату світу-2021 серед чоловіків

Менше двох місяців залишилося до старту XXI Чемпіонату світу з боксу серед чоловіків у Белграді. Світовий боксерський форум відбудеться з 26 жовтня по 6 листопада. Цікаво, що Белград став першим містом в історії проведення першості планети, яке прийматиме ці змагання вдруге. До цього столиця колишньої Югославії організувала «мундіаль» в 1978 році, коли відбувся II Чемпіонат світу.

А напередодні Міжнародна боксерська асоціація представила офіційний логотип турніру. Як зазначається в повідомленні офіційного сайту AIBA, в основі емблеми лежить стилізований національний візерунок Сербії, який став універсальним стилістичним елементом. Використані у зображенні кольори є кольорами національного прапору Сербії. 

Президент AIBA Умар Кремльов наголосив на важливості майбутньої події:

«Чемпіонат світу серед чоловіків – це головний турнір у нашому календарі на 2021 рік. Ми з нетерпінням очікуємо на видовищні та інтригуючі бої, а також підвищену увагу світової аудиторії до цих змагань. Для кожного спортсмена є велика честь показати свої найкращі здібності, коли на нього дивиться весь світ».

Генеральний секретар AIBA, дворазовий чемпіон світу AIBA Іштван Ковач відзначив:

«Будучи спортсменом, я приділяв особливу увагу підготовці до Чемпіонатів світу. Це чудовий турнір, і я хотів би побажати успіхів місцевому оргкомітету для проведення успішних змагань заради наших боксерів. Я радий бачити, що підготовка йде добре».

Президент Сербської федерації боксу Ненад Боровчанин запевнив, що його країна зробить все можливе, щоб подія стала незабутньою для всіх учасників та глядачів:

«Ми пишаємося тим, що є господарями такого масштабного форуму. Представлений логотип турніру демонструє не лише наші національні мотиви, але і нашу гостинну душу. Найкращі спортсмени зі всього світу боротимуться за медалі. Ми хочемо створити для них найкращі умови, щоб вони могли досягати своїх цілей».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.