Новини з регіонів. Чвертьфіналіст Олімпійських ігор взяв участь в «Олімпійському уроці» на Прикарпатті

Новини з регіонів. Чвертьфіналіст Олімпійських ігор взяв участь в «Олімпійському уроці» на Прикарпатті

Олімпійський урок – щорічне спортивне свято, яке проводиться за ініціативи Національного олімпійського комітету України і має на меті виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок та культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою.

Так, 30 вересня 2021 року ліцей №21 Івано-Франківської міської ради прийняв участь в «Олімпійському уроці #BeActive» за участі видатних олімпійців.

На свято, влаштоване у спортивній залі, завітали:

– Мирослав Карабін – голова відділення НОК України в Івано-Франківській області;

– Віктор Поляков – боксер, чвертьфіналіст ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція);

– Галина Облещук – учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія);

– Володимир Антонець – секретар НОК України в Івано-Франківській області;

– Тетяна Мисак – представник НОК України в Івано-Франківській області.

Діти ліцею мали можливість поспілкуватися з відомими спортсменами, отримати нові знання та враження про Олімпійський рух в Україні.

Пізніше Віктор Поляков провів розминку з елементами боксу. Під пильним оком свого наставника діти виконували основні техніки боксу, демонструючи свою спритність, швидкість та витривалість.

Після розминки були влаштовані змагання і естафети, де учні із задоволенням змагалися. Кожен з учасників доклав зусиль до успіху власної команди та проявив свою силу волі, терпіння та вміння сприймати не лише перемоги, але й поразки. До речі, гості приймали безпосередню участь в естафеті, було весело, цікаво і захоплююче! Спорт – як один із важелів виховних заходів, успішно справляється зі своїм завданням, діти прагнуть до занять спортом, хочуть бути переможцями, нам варто лише підтримувати їх в цих починаннях!

Спільне фото та чудові подарунки на згадку про «Олімпійський урок» залишились від відділення НОК України в Івано-Франківській області.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.