Запрошуємо ЗМІ на відкрите тренування  збірної України напередодні Чемпіонату світу-2021

Запрошуємо ЗМІ на відкрите тренування збірної України напередодні Чемпіонату світу-2021

Федерація боксу України запрошує представників ЗМІ відвідати відкрите тренування Національної збірної України з боксу, яке відбудеться за лічені дні до виступу нашої команди на Чемпіонаті світу серед чоловіків-2021.

Прес-захід відбудеться 20 жовтня в Олімпійському навчально-спортивному центрі «Конча-Заспа» (Столичне шосе, 19). Початок заходу о 17:00. Для зручності представників ЗМІ буде організований мікроавтобус зі станції метро «Видубичі» (вихід №2, біля кінцевої зупинки 43-го автобусу), час від’їзду – 16.30.

Варто відзначити, що вже 22 жовтня Національна чоловіча збірна України вирушає до Белграду (Сербія), де з 24 жовтня по 6 листопада проходитиме Чемпіонат світу серед чоловіків. Участь у змаганнях вже підтвердили 650 боксерів з 105 країн, що є рекордом в історії турніру.

З 9-го по 22 жовтня у Кончі-Заспі проходить завершальний навчально-тренувальний збір Національної команди. На відкритому тренуванні у журналістів буде можливість спостерігати за процесом підготовки, поспілкуватися з головним тренером збірної України Леонідом Лоївським та самими боксерами.

Телефон для акредитації: +38-067-971-46-63  (Юрій Трохимчук, прес-служба ФБУ)

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.