Переможці Чемпіонату світу у Сербії отримають медалі з суцільного золота!

Переможці Чемпіонату світу у Сербії отримають медалі з суцільного золота!

Переможці та фіналісти цьогорічного Чемпіонату світу серед чоловіків отримають красиво оформлені медалі, які будуть виготовлені з суцільного золота та срібла відповідно. Окрім того, тріумфатори змагань стануть володарями спеціальних поясів на згадку про свої досягнення.

«Ми сподіваємося дати нашим спортсменам більше підстав наполегливо працювати, аби досягти величі, – зазначив президент AIBA Умар Кремльов. – З престижним титулом чемпіони отримають не тільки медалі та пояси, які з гордістю зберігатимуть і носитимуть, а й значні призові. Я впевнений, що це спонукатиме молоде покоління відвідувати боксерські зали та  наполегливо тренуватися, аби досягати нових висот».

Офіційні рукавички чемпіонату змінять колір на білий з кольоровими логотипами AIBА. Кути спортсменів залишаться в одному кольорі з їхнім екіпіруванням, однак правила дозволяють учасникам також відображати національні кольори на своїй формі.

«Білі рукавички символізуватимуть новий початок, чесність та прозорість наших змагань. Ми зробимо все можливе, щоб забезпечити справедливі шанси для всіх», – додав президент.

Нагадаємо, що AIBA повністю віддана гендерній рівності і справедливо ставиться до всіх боксерів незалежно від статі. Так, на Чемпіонаті світу з боксу серед жінок, що проходитиме у Стамбулі, боксери будуть нагороджені грошовими винагородами такого ж розміру, як і на чоловічому турнірі.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.