Олександр Хижняк бере участь у виборах Комітету спортсменів AIBA!

Олександр Хижняк бере участь у виборах Комітету спортсменів AIBA!

Після оголошення про процес подання заявок кандидатів на посаду до Комітету спортсменів AIBA організація отримала 27 імен кандидатів від усіх п’яти конфедерацій. Комітет спортсменів складатиметься з десяти осіб, при цьому новообрані голова та заступник голови стануть членами Ради директорів AIBA з правом голосу.

Вибори будуть проводитися під час Чемпіонату світу серед чоловіків у Белграді відповідно до наведеної нижче процедури:

1. Члени комітету спортсменів від кожної конфедерації, чоловіки та жінки, обираються зареєстрованими боксерами від усіх конфедерацій, що беруть участь у чемпіонатах світу з боксу AIBA серед чоловіків та жінок. Кожен боксер має один голос.

2. Повинні бути обрані кандидати чоловічої та жіночої статі від кожної конфедерації, які набрали найбільшу кількість голосів.

3. Вибори проводяться таємним голосуванням. AIBA ухвалює рішення про використання електронних чи паперових бюлетеней. Термін повноважень членів Комітету спортсменів триватиме до Чемпіонату світу 2025 року. Протягом усього терміну повноважень члени комітету працюватимуть над тим, щоб інтереси боксерів були представлені в AIBA.

«Одним із завдань нових членів комітету буде робота та підтримка місії AIBA з розвитку та просування боксу у всьому світі. Враховуючи проблеми, які ми долаємо зараз, нам дійсно потрібні люди, які готові боротися за світле майбутнє нашого улюбленого спорту. А хто може зробити це краще за самих боксерів? В AIBA ми цінуємо внесок кожного у наші реформи. Зрештою, вся наша робота ведеться від імені боксерів та тих, хто їх підтримує. Тому нам життєво важливо почути, що кажуть боксери. Щиро чекаю на зустріч з новими членами Комітету спортсменів та на початок спільної роботи з ними», – відзначив президент AIBA Умар Кремльов.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.