Чемпіонат світу-2021 серед чоловіків: є перша перемога збірної України!

Чемпіонат світу-2021 серед чоловіків: є перша перемога збірної України!

У середу, 27 жовтня пройшов третій змагальний день на Чемпіонаті світу-2021 серед чоловіків у Сербії. На ринг цього дня вийшли три українських боксери, але лише для одного з них стартовий етап світової першості минув вдало.

Чемпіону світу серед молоді 2021 року Юрію Захарєєву вдалося здобути першу перемогу для  Національної збірної України у Белграді у ваговій категорії до 71 кг. У своєму стартовому бою на турнірі Юрій розгромив суперника з Сомалі – Махмуда Саїда. Наш співвітчизник мав беззаперечну перевагу в кожному з раундів. Все йшло до дострокової перемоги українця, та все ж сомалієць втримався на ногах протягом усієї дистанції бою, лише раз – наприкінці третього раунду – побувавши в нокдауні.  У підсумку – перемога спортсмена з Одещини одноголосним рішенням суддів! Вітаємо Юрія Захарєєва з виходом до наступної стадії!

На жаль, інші два двобої за участю наших боксерів були не такими успішними. Сергій Горсков зміг виграти перший раунд у поєдинку з Еркіном Адилбеком з Киргизстану у категорії до 86 кг. Однак наступні дві трихвилинки забрав опонент, виключивши, таким чином, Сергія з подальшої боротьби за медалі.

Не зміг подолати перший етап змагань і Андрій Єфимович у найлегшій ваговій категорії (до 48 кг). Його суперник – представник Федерації боксу Росії Едмонд Худоян – був влучнішим і здобув прихильність суддів у підсумкових оцінках.  

Результати усіх боїв третього змагального дня, а також склад пар на 28 жовтня до вашої уваги за посиланнями нижче.  

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.