Юрій Захарєєв став чвертьфіналістом Чемпіонату світу-2021!

Юрій Захарєєв став чвертьфіналістом Чемпіонату світу-2021!

У неділю, 31 жовтня відбувся сьомий день змагань на Чемпіонаті світу-2021 серед чоловіків, який проходить у  столиці Сербії – Белграді.

На ринг цього дня вийшли два українських боксери, які змагалися в рамках 1/8 фіналу за вихід до чвертьфінальної стадії. Найкращою новиною для шанувальників боксу у нашій країні став результат 19-річного Юрія Захарєєва (71 кг). Спортсмен з Одещини провів яскравий двобій проти бронзового призера чемпіонату Європи 2015 року Юби Сіссоко Ндіайє з Іспанії. Одноголосним рішенням суддів (5:0) українець був визнаний переможцем та здобув місце у вісімці найкращих у своїй ваговій категорії. Суперником Юрія Захарєєва в ¼ фіналу буде представник Казахстану Асланбек Шимбергенов.

Інший член Національної збірної України Роберт Мартон (до 92 кг) провів вкрай нервовий поєдинок проти Льюїса Вільямса з Англії. Суперник українця обрав «брудну» манеру ведення бою, в’язав нашого бійця, не давши харків’янину проявити найкращі якості. Вердикт суддів цього разу був невтішним – далі йде представник Великобританії.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.