У Києві на високому рівні пройшов Чемпіонат України з боксу серед студентів

У Києві на високому рівні пройшов Чемпіонат України з боксу серед студентів

З 27-го по 31 жовтня у Києві пройшов Чемпіонат України з боксу серед студентів-2021. У боротьбі за нагороди взяли участь 129 боксерів з 18 областей нашої країни та м. Києва.

Слід зазначити, що організатори підготували захід на дуже високому рівні. На урочистому відкритті змагань у спорткомплексі КНУБА були присутні президент Всеукраїнської федерації студентського боксу Костянтин Калашніков, заступник голови комітету фізичного виховання та спорту МОН України Володимир Артемонов, координатор розвитку студентського боксу України, майстер спорту міжнародного класу з боксу Володимир Матвійчук та інші почесні гості. Трансляція фінальних поєдинків, які пройшли у неділю, 31 жовтня, здійснювалася на медіа-платформі MEGOGO, що свідчить про великий інтерес до турніру з боку вболівальників.

Перемогу у загальнокомандному заліку здобула команда Київської області, боксери якої завоювали 4 медалі, серед них 3 золоті і 1 бронзова. На другому місці – збірна Вінницької області, у якої 3 медалі – 2 золоті і 1 срібна. Замкнула трійку лідерів збірна Черкащини – 6 нагород, серед яких 1 золота, 3 срібні і 2 бронзові.

Найкращими суддями турніру були визнані Олексій Купирєв, Роман Климчук та Юрій Чижик.

Також до вашої уваги офіційні протоколи змагань, зокрема, рейтинг учасників та фінальні графіки.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.