Чемпіонат світу-2021 серед чоловіків: невдалий день для збірної України

Чемпіонат світу-2021 серед чоловіків: невдалий день для збірної України

У понеділок, 1 листопада у столиці Сербії відбувся 8-й день Чемпіонату світу-2021 серед чоловіків. У поєдинках 1/8 фіналу цього дня взяли участь четверо українських боксерів.

На жаль, жодному з них не вдалося проявити себе на максимум і здобути перемогу. У рамках денної програми Віктор Петров у ваговій категорії до 67 кг поступився Вандерсону Олівейрі з Бразилії. Іван Папакін так само нічого не зміг вдіяти у зустрічі з Вірапоном Джонджохо з Таїланду у категорії до 75 кг.

У вечірній сесії бійцівських якостей Дениса Песоцького (63,5 кг) не вистачило, аби перевершити спротив боксера з Казахстану Саматалі Толтаєва. А Богдан Толмачов (80 кг) пропустив до чвертьфіналу свого опонента з Киргизстану Омурбека Бекжигіта. Ситуацію погіршує те, що в усіх сьогоднішніх поєдинках за участю українських боксерів вердикт суддів був одноголосним.

Таким чином, боротьбу за медалі Чемпіонату світу все ще продовжує єдиний представник України –  Юрій Захарєєв у ваговій категорії до 71 кг. Свій чвертьфінальний бій на турнірі він проведе у вівторок проти Асланбека Шимбергенова з Казахстану.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.