Пам’яті Богдана Бурди…

Пам’яті Богдана Бурди…

Сумна звістка облетіла всю боксерську родину в Україні. У вівторок ввечері, 2 листопада під час проведення тренування безпосередньо на рингу раптово помер президент Львівської обласної федерації боксу Богдан Бурда.

Богдану Євгеновичу були лише 55 років. Протягом останніх десяти років він очолював Львівський обласний осередок ФБУ, досягши на цьому поприщі вагомих результатів, віддаючи всього себе справі розвитку боксу у своєму регіоні та виховуючи здібну молодь.

Богдан Бурда – майстер спорту, виступав на змаганнях державного й міжнародного рівня, тренер. Він також був співзасновником львівської обласної громадської організації «Клуб «Шкіряна рукавичка», засновником благодійної організації «Спорт нації».

У пам’яті всіх, хто його знав Богдан Євгенович назавжди залишиться надзвичайно доброю та чуйною людиною з великим серцем, чудовим другом, товаришем та високопрофесійним колегою.

Весь колектив Федерації боксу України, вся велика боксерська родина глибоко сумує з приводу непоправної втрати. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Богдана Євгеновича.

Вічна пам’ять прекрасній людині!

Божественна літургія, за якою молитимуться за упокій Богдана Євгеновича, відбудеться сьогодні о 19.00 у Храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці (Львів, вул. Пасічна, 83). Церемонія прощання пройде там же, 4 листопада об 11.00.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.