В Одесі урочисто привітали чемпіона світу Юрія Захарєєва

В Одесі урочисто привітали чемпіона світу Юрія Захарєєва

У понеділок, 15 листопада в Одесі відбулася прес-конференція, присвячена «золотому» тріумфу українського боксера Юрія Захарєєва на Чемпіонаті світу серед чоловіків-2021 у Белграді.  

На заході, який відбувся із присутністю великої кількості ЗМІ у боксерському клубі «Брати», президент Федерації боксу Одеської області Халід Мусаєв привітав чемпіона світу Юрія Захарєєва та його наставника, заслуженого тренера України Ігоря Юрескула із високим результатом. Він відзначив велику роль тандему тренера та учня в популяризації боксу в Одеському регіоні та у підвищенні авторитету вітчизняних спортсменів у світі.

Віце-президент ФБОО Андрій Кісловський згадав шлях до золотої медалі та відзначив роботу всієї команди. Президент Федерації боксу Білгород-Дністровського району Віктор Андрєєнков заявив, що в районі робиться все можливе для досягнення місцевими боксерами високих результатів.

Радник президента ФБОО Олександр Гордієнко підкреслив, що про роботу федерації можна судити за її результатами. Зокрема, представники Одеської області принесли збірній України єдину – золоту – медаль на світовій першості, що є найкращим показником її ефективності.

Очільник федерації Халід Мусаєв пообіцяв найближчим часом вручити Юрію Захарєєву ключі від нового авто! Голова ФСТ «Колос» Тетяна Федоренкова також вручила цінні подарунки чемпіону та його тренеру.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.