Ярослав Підмастерчик: “Нас було небагато, але всі хлопці билися, як леви”

Ярослав Підмастерчик: “Нас було небагато, але всі хлопці билися, як леви”

У Північній Македонії з 10 до 14 листопада проходив міжнародний турнір з боксу, в якому брали участь 14 команд, серед них і збірна України. Наш співрозмовник, тренер Ярослав Підмастерчик входив до складу делегації української дружини і поділився своїми враженнями від змагань з прес-службою ФБУ.

«Це був дуже хороший турнір, у якому виступали потужні європейські команди, — розповів пан Ярослав. —  Участь у змаганнях, крім нашої команди, взяли збірні Македонії, Албанії, Болгарії, Уельсу, Косово, Сербії, Чорногорії, Англії, Ірландії, Китаю, Молдови, Хорватії, Словенії. На фоні учасників особливо вирізнялась Англія, яка приїхала до Скоп’є у потужному складі. Мені дуже сподобались команди Ірландії та Уельсу, які демонстрували яскравий бокс, від якого ти отримуєш задоволення. Єдиний мінус турніру – це суддівство. Вважаю, що Ростислава Білостоцького, Андрія Ісакова засудили… Дмитро Рибалко теж не виглядав переможеним у бою з британцем, але перемогу віддали не нам. Склалося враження, що для того, аби нам віддали перемогу, треба було мати яскраво виражену перевагу над опонентами. Також всі ми вважаємо, що наші хлопці молодці і виклались на повну. Нас було небагато, але всі билися, як леви! Дякую Федерації боксу України за те, що надала нам можливість поїхати на турнір. Для хлопців це була чудова можливість проявити себе», — сказав Ярослав Підмастерчик.

Він додав, що мріє наступного разу повести на змагання повноцінну команду, щоб з нею поборотися за чемпіонство в загальнокомандному заліку.

 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.