Юрій Захарєєв отримав почесну відзнаку голови Одеської ОДА

Юрій Захарєєв отримав почесну відзнаку голови Одеської ОДА

Чемпіон світу Юрій Захарєєв, його тренер Ігор Юрескул та президент Федерації боксу Одеської області Халід Мусаєв зустрілися з головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецьким. На зустрічі обговорили перемогу Юрія, подальші плани та цілі, а також отримали пам’ятні подарунки.

Нагадаємо, Юрій Захарєєв став першим боксером в історії, який зміг виграти Чемпіонат світу серед молоді та Чемпіонат світу серед дорослих протягом одного року. Він також став першим чемпіоном світу з України починаючи з 2017 року. Загалом Захарєєв приніс сьоме «золото» в історії незалежної України на чемпіонатах світу з боксу.

«Приємно, що традиції одеського боксу мають таке глибоке та серйозне коріння і в місті Одеса, і в Білгороді-Дністровському. Мені надзвичайно приємно, що саме вихованець Білгород-Дністровської школи боксу, Юрій Захарєєв з Одещини, став справжньою сенсацією у світовому боксі в 2021 році і виграв золоту медаль світової першості у Белграді! Наша область завжди славилася видатними спортсменами, а залучати до спортивних занять якнайбільше дітей та дорослих є одним із завдань державної політики. Переконаний, що приклад Юрія Захарєєва буде гідним для наслідування у багатьох представників молодого покоління одеситів. Тож бажаю Юрію Захарєєву тільки перемог і досягати й надалі найвищих спортивних вершин!» – сказав Сергій Гриневецький.

За здобуття золотої медалі на Чемпіонаті світу-2021, виявлену самовідданість та волю до перемоги, високу спортивну майстерність і за вагомий особистий внесок у піднесення міжнародного авторитету України губернатор Одещини вручив Юрію Захарєєву Почесну Відзнаку голови Одеської ОДА.

Почесною Відзнакою голови ОДА за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, розбудову вітчизняної спортивної школи з боксу, підготовку спортсменів міжнародного класу, забезпечення високих спортивних результатів членів збірної команди України з боксу був нагороджений і особистий наставник нашого чемпіона Ігор Юрескул.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.