Ірина Мельник: «Перемагаючи себе, переможеш суперника!»

Ірина Мельник: «Перемагаючи себе, переможеш суперника!»

Ірина Мельник є чотириразовою чемпіонкою України. Цього року українка спробувала підкорити і європейську першість. На Чемпіонаті Європи-2021 серед молоді Мельник підкорилася «бронза». Про свої найважливіші перемоги у кар`єрі, а також про перші кроки у боксі Ірина розповіла прес-службі ФБУ. Дівчина стала героїнею нашої традиційної рубрики «Персона дня».

1. Чому бокс та із чого все починалося?

«У боксерський зал я потрапила випадково. Почала тренуватися в Андрія Анатолійовича Бутейця і вже через рік почала їздити на змагання. Мені сподобався азарт та емоції, які я відчуваю в ринзі».

2. Що вас мотивує кожного дня виходити на тренування?

«Мене мотивує те, що це робиться для майбутніх перемог. Також мотивує конкуренція. Я прокидаюся ранком. Розумію, що так само готуються мої суперниці.

3. Ваше життєве кредо…

«Перемагаючи себе, переможеш суперника!»

4. Чи є місце страху в боксі?

«Мандраж завжди є, та коли виходиш у ринг, він зникає».

5. Яким був ваш найважчий бій і чому?

«Легких поєдинків не буває, адже кожна суперниця хоче виграти в тебе, так само як і ти в неї. Звісно найголовнішими досягненнями я вважаю свої перемоги на Чемпіонатах України, адже я чемпіонка України 2018, 2019, 2020, 2021 років, і кожний чемпіонат був по-своєму важкий в плані підготовки та самих двобоїв.

І, звісно, хочу виділити ці дві перемоги на Чемпіонаті Європи, адже уже в першому поєдинку я боксувала з віце-чемпіонкою континенту, а в другому – з не менш досвідченою спортсменкою, яка була в статусі призерки чемпіонатів Європи та світу».

6. Ваша найважливіша поки що перемога – це…

«Моя найважливіша на даний момент нагорода – це бронза Чемпіонату Європи. Я дуже довго йшла до цієї медалі і щаслива, що ми її здобули!»

7. Яку мету переслідуєте в боксі?

«Зараз моя ціль – «золото» Чемпіонату Європи».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.