Вихованці Андріївської школи боксу у Білгород-Дністровському взяли участь у благодійній акції, підтримавши дітей-інвалідів

Вихованці Андріївської школи боксу у Білгород-Дністровському взяли участь у благодійній акції, підтримавши дітей-інвалідів

26 листопада, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, активісти Білгород-Дністровської громадської організації «Команда Розвитку Аккермана» разом з боксерами села Андріївка – Дмитром та Максимом Молоданами – взяли участь у благодійній акції.

Активісти разом зі спортсменами зустрілися з підопічними та сім’ями з асоціації дітей-інвалідів «Пролісок» та передали їм продуктові набори та теплі речі.

Захід пройшов у Храмі Іоанна Сочавського у місті Білгород-Дністровський. По його закінченні громадські діячі та спортсмени розвезли продуктові набори тим, хто за станом здоров’я не зміг бути присутнім на зустрічі.

«У цей непростий час саме люди соціально-незахищеної категорії особливо потребують допомоги, підтримки, уваги. Дуже цінно, що вихованці Андріївської школи боксу приєднуються до благородних ініціатив, соціальної роботи та беруть участь у благодійних проектах у Білгороді-Дністровському», – відзначив президент Федерації боксу Білгород-Дністровського району Віктор Андрєєнков.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.