Василь Ломаченко: «Річард Коммі – для мене цікавий виклик. Фанатам сподобається цей бій!»

Василь Ломаченко: «Річард Коммі – для мене цікавий виклик. Фанатам сподобається цей бій!»

Колишній чемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко (15-2, 11 КО) та екс-чемпіон у легкій вазі Річард Коммі (30-3-0, 27 KO) вже встигли провести  першу дуель поглядів на прес-конференції, присвяченій майбутньому поєдинку.

Бій між боксерами пройде у ніч на 12 грудня у Нью-Йорку. Напередодні поєдинку прес-служба ФБУ зібрала найцікавіше з численних інтерв`ю українця. Про довгоочікуваний бій та багато іншого читайте далі в матеріалі.

Про звання чемпіона світу…

«Ти не можеш бути повноцінним чемпіоном світу, якщо в тебе лише один пояс. Ти реальний чемпіон, якщо в тебе чотири пояси. Якщо один, два, три – ти не чемпіон. Ти близький до звання реального чемпіона, але не чемп».

Про можливий поєдинок з Девіном Хейні…

«Зараз ніхто з можливих суперників не хоче підписувати зі мною контракт. Розмови щодо бою з Хейні? Це були лише балачки для медіа. Коли ж ми говорили з ним про реальні справи, нічого не сталося».

Про свій бій з Теофімо Лопесом…

«Якщо говорити про мою поразку Теофімо Лопесу, то я подивився той бій у сповільненому повторі. Це була нічия. Було дуже весело дивитися найкращі моменти цього бою. На повторах було чітко видно, що не було чистих влучань від Теофімо. Були удари по ліктях, по плечах. Один чи два удари по тулубу. Не було чистих влучань мені в голову. Я думаю, що я щось розумію в боксі. Я не програв цей бій за очками».

Про перемогу Усика над Ентоні Джошуа…

«Я був дуже щасливий, коли Усик став чемпіоном. Він досягнув мети, якої прагнув. Ми з ним дуже близькі друзі. Він хрещений батько мого сина, а я хрещений батько – його дитини».

Про майбутній бій із Річардом Коммі…

«Річард Коммі має значну силу, розмах рук та досвід. Для мене це цікавий виклик і я знаю, що фанатам сподобається майбутній бій».

Про ймовірний бій із Джорджем  Камбососом…

«Я хочу провести бій із Камбососом. Я був дуже радий, коли він переміг Лопеса. Я розумію його почуття. Ти виграєш золото, ти досягаєш свого. Це – неймовірне відчуття. Я хочу привітати його».

Про майбутні цілі…

«Моя ціль – незмінна. Я хочу стати абсолютним чемпіоном світу. Я вірю лише у Бога. Якщо він дасть мені другий шанс, я скористаюся ним».

Свій останній  бій 33-річний Ломаченко в червні цього року виграв технічним нокаутом у японця Масайосі Накатані, напередодні програвши Теофімо Лопесу. Річард Коммі у лютому 2021-го нокаутував Джексона Мартінеса з Домініканської Республіки.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.