Новини з регіонів. Боксери з 25 міст взяли участь в XI Всеукраїнському турнірі пам’яті С.Г.Арутюнова на Донеччині

Новини з регіонів. Боксери з 25 міст взяли участь в XI Всеукраїнському турнірі пам’яті С.Г.Арутюнова на Донеччині

У місті Добропілля на Донеччині завершився ХІ Всеукраїнський турнір  з боксу, присвячений пам’яті С.Г.Арутюнова.

В цьогорічних змаганнях, які тривали протягом чотирьох днів, звання найсильніших виборювали молодь 2004-2005 років народження, юніори 2006-2007 років народження, а також юнаки 2008-2009 та 2010-2011 років народження.

Найкращим боксером одинадцятого всеукраїнського турніру пам`яті С.Г.Арутюнова було визнано представника селища Свиридове Олексія Боклаха. Призом «За волю до перемоги» організатори відзначили Гліба Корнєва з Добропілля. Призом «За найкращу техніку» було відзначено Максима Полікарпова з Херсона.

«Цей турнір є традиційним і проходить вже одинадцятий рік поспіль, – відзначила головний секретар змагань Вікторія Тендюк. – Ми задоволені тим, що в 2021 році до нас з`їхалася така велика кількість боксерів. В цьогорічних змаганнях взяли участь 253 боксери з 25 міст України. Були представлені Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Херсонська, Дніпропетровська та Харківська області. Загалом же за час проведення змагань глядачі стали свідками 212 двобоїв. Для підростаючого покоління ці змагання – це чудовий досвід, який, ми сподіваємося, молоді спортсмени використають з користю».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.