Сьогодні у Запоріжжі стартує юніорський турнір пам’яті С.Волкова

Сьогодні у Запоріжжі стартує юніорський турнір пам’яті С.Волкова

З 15-го по 17 грудня у Запоріжжі проходить 9-й за ліком турнір пам’яті Сергія Волкова. У змаганнях, які відбуваються на базі місцевого спортивного клубу «Бойові рукавички», беруть участь боксери-юніори з багатьох регіонів нашої держави.

Докладніше розповів голова оргкомітету змагань, почесний президент Запорізької федерації боксу, віце-президент Федерації боксу Запорізької області Ошан Беладзе: «Приємно, що наші традиції живуть! Ось уже вдев’яте ми проводимо турнір-меморіал відомого запорізького тренера з боксу Сергія Волкова, він же – Відкритий чемпіонат міста Запоріжжя в рамках змагань найсильніших спортсменів юніорської вікової групи. Ми раді запросити до нашого міста талановиту молодь, яка, впевнений, вже у найближчому майбутньому буде досягати висот на європейській та світовій арені».

Згідно розкладу, 15 грудня відбудеться перший змагальний день (початок – 15.00), решта попередніх боїв відбудуться 16-го числа, а 17 грудня організатори запрошують відвідати фінали.

За словами старшого тренера збірної України серед юніорів Віктора Петрова, змагання стануть першим етапом формування юніорської команди нашої держави на наступний цикл.

Трансляція боїв 1-го дня змагань доступна за посиланням – https://www.youtube.com/watch?v=F1M6mHeD-9c.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.