Новини з регіонів. В Енергодарі пройшов турнір «Юний олімпієць»

Новини з регіонів. В Енергодарі пройшов турнір «Юний олімпієць»

У місті Енергодар (Запорізька область) відбувся турнір «Юний олімпієць». Змагання тривали з 16-го по 19 грудня. Загалом на ринг вийшли 146 учасників 2007-2008, 2009-2010 та 2011-2012 років народження.

Склад учасників був представлений командами з Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Харківської, Луганської областей, міст Сєвєродонецька, Лисичанська, Енергодара, Кирилівки, Бердянська. До боротьби за медалі долучилися і два колективи з Молдови.

Кубком «За волю до перемоги» був нагороджений Анатолій Медведський, а нагороду «За найкращу техніку» здобув Олександр Таран. Подробиці проведення змагань повідомив головний секретар змагань, суддя міжнародної категорії Богдан Чорний:

«Турнір «Юний олімпієць» вже є традиційним. Раніше він проходив у ДЮСШ імені Володимира Романовича Манзулі – заслуженого тренера України та заслуженого працівника фізичної культури і спорту, який виховав цілу плеяду талановитих боксерів.

Раніше Володимир Романович сам проводив ці змагання, які були присвячені Дню енергетика. Зараз же директор цього ДЮСШ продовжує традиції, започатковані легендарним тренером, і в черговий раз організував змагання для підвищення рівня майстерності місцевих боксерів. Я дуже задоволений тим, як пройшов турнір».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.