Новини з регіонів. У Запоріжжі пройшов турнір пам’яті Сергія Волкова серед юніорів

Новини з регіонів. У Запоріжжі пройшов турнір пам’яті Сергія Волкова серед юніорів

Наприкінці минулого тижня у Запоріжжі відбувся відкритий чемпіонат міста з боксу серед юніорів. Він присвячений пам’яті видатного тренера Сергія Волкова.

Нагороди турніру, який проходив на базі спортивного клубу «Бойові рукавички», розігрувалися за участі найсильніших боксерів юніорського віку з 12 регіонів України. Слід відзначити, що окрім безпосередньо боротьби за медалі, змагання стали першим важливим етапом відбору до складу збірної України.

Почесний президент Запорізької федерації боксу, віце-президент Федерації боксу Запорізької області, головний організатор змагань Ошан Беладзе вірить у те, що юні боксери, які боролися за нагороди турніру імені Волкова, невдовзі будуть представляти збірну України на чемпіонаті Європи.

«На відкритий чемпіонат міста завітало близько 100 боксерів. Запоріжжя завжди радо вітає талантів! На ринг вийшли спортсмени з різним досвідом, навіть ті, які прийшли до боксу нещодавно. Однак їм це не завадило добре себе проявити», – відзначив Ошан Беладзе.

Щодо другого етапу відбору збірної України, то він відбудеться у Харкові. Призери відкритого чемпіонату міста Запоріжжя братимуть участь у турнірі Дальниченка.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.