Новини з регіонів. У столиці Галичини проходить чемпіонат Львівської області серед молоді

Новини з регіонів. У столиці Галичини проходить чемпіонат Львівської області серед молоді

13-15 січня у Львові на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МОУ – СКА  проходить чемпіонат Львівської області серед молоді (боксери 2004-05 р.н).

У змаганнях беруть участь 68 спортсменів, які представляють усі райони Львівщини. У четвер відбулися перші бої. Враженнями від змагань поділився старший тренер збірної України серед молоді (дівчата), головний тренер збірної Львівської області Роман Семенишин.

«Приємно бачити, що з кожним роком все більше і більше галицьких спортсменів залучаються до боротьби за медалі на молодіжній першості області. Наш регіон у плані розвитку боксу досить консервативний – раніше, наприклад, участь у змаганнях брала мінімальна кількість дівчат. Але останнім часом жіночий бокс на Львівщині розвивається більш стрімко, що мене особисто дуже тішить. Та й хлопці традиційно не пасуть задніх. За підсумками цієї першості буде сформовано склад збірної Львівської області для участі у молодіжному чемпіонаті України. З нетерпінням очікую вирішальних боїв і бажаю усім спортсменам перемоги», – відзначив Роман Семенишин.  

Фінали чемпіонату пройдуть у суботу.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.