Шляхом Юрія Захарєєва: на батьківщині чемпіона світу відбувся цікавий боксерський захід

Шляхом Юрія Захарєєва: на батьківщині чемпіона світу відбувся цікавий боксерський захід

У суботу, 12 лютого в Андріївці на Одещині відбулася матчева зустріч між боксерами Білгород-Дністровського та Подільского районів Одеської області.

На ринг в Андріївці вийшло більше 100 боксерів. Змагання пройшли в спортивній залі, в якій починав свій шлях чемпіон світу Юрій Захарєєв, а також брати Молодани, які на двох виграли понад 15 чемпіонатів України.

Організаторами заходу виступили Федерація боксу Білгород-Дністровского району на чолі з її президентом Віктором Андрєєнковим та заслужений тренер України Ігор Юрескул.

«Змагання та товариські зустрічі вже стаюсь традиційними заходами, які ми проводимо в Андріївці спільно з Ігорем Юрескулом. Ми бачимо позитивну динаміку, збільшення кількості охочих займатися боксом та спортом взагалі. Я вважаю, що це і є головним результатом нашої роботи та міссії Федерації боксу Білгород-Дністровського району, а саме – популяризація боксу, підтримка здорового способу життя, заохочення та мотивація юних бійців, вдосконалення спортивної інфраструктури», – підкреслив президент Федерації боксу Білгород-Дністровського району Віктор Андрєєнков.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.