Новини з регіонів. Найкращі боксери Хмельниччини отримуватимуть підвищені стипендії

Новини з регіонів. Найкращі боксери Хмельниччини отримуватимуть підвищені стипендії

Напередодні відбулася зустріч голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія із найкращими спортсменами регіону. Очільник області поспілкувався з видатними спортсменами Хмельниччини та вручив їм сертифікати на отримання персональних стипендій “За вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень”.

Як зазначили у Хмельницькій ОДА, у 2022 році стипендії будуть отримувати 50 спортсменів. Також цьогоріч значно збільшилася кількість стипендіатів з підвищеними стипендіями за досягнення на світовому рівні. Сума коштів, яка закладена на виплату стипендій у 2022 році, складає понад 2 млн грн.

Серед боксерів призначені стипендії отримуватимуть:

Анастасія Лісінська (5-те місце чемпіонату Європи) – 5 000 грн; 

Денис Салабай (3-тє місце чемпіонату світу серед молоді) – 4 000 грн.

Згідно з розпорядженням голови ОДА, на стипендію можуть претендувати також спортсмени з інших регіонів, які виявили бажання виступати за Хмельниччину. Зокрема, відтепер Хмельницьку область будуть представляти такі спортсмени світового рівня, як плавець Михайло Романчук, який раніше представляв Рівненщину, велосипедистка Ірина Попова з Харківщини та легкоатлетка Марія Горелова з Херсонщини. 

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.