Новини з регіонів. Двом боксерам Федерації боксу Івано-Франківської області призначені стипендії

Новини з регіонів. Двом боксерам Федерації боксу Івано-Франківської області призначені стипендії

На Прикарпатті два перспективних боксери, що представляють цей регіон, отримуватимуть щомісячні стипендії. Таке рішення ухвалило керівництво Івано-Франківської області.

Боксерам Федерації боксу Івано-Франківської області Олександру Мансурову та Олегу Сапіжаку, які також є студентами ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання НУФВСУ», призначено стипендії  Івано-Франківської обласної держадміністрації та Івано-Франківської облради за відмінне навчання і високі спортивні досягнення.

За словами особистого наставника спортсменів, тренера міжнародної категорії AIBA Андрія Бочкура, фінансова допомога повинна підвищити мотивацію його вихованців та надихнути їх на досягнення найвищих результатів.

«Поєднувати навчання з виступами на турнірах завжди складно, але мої учні завдяки високій дисципліні є успішними в обох напрямках. Старанність та правильно вибраний шлях завжди дадуть бажаний результат. Відзначу, що високі досягнення – це успіх не однієї людини, а команди в цілому. Впевнений, що завдяки підтримці та постійному натхненню з боку  ректора «Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання НУФВСУ»,  заслуженого тренера України Любомира Пасічняка ми можемо розраховувати на наступні перемоги», – зазначив Андрій Бочкур.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.