«Странджа-2022»: чотири перемоги українців у перший день змагань

«Странджа-2022»: чотири перемоги українців у перший день змагань

У неділю, 20 лютого у Софії стартував один з найпрестижніших боксерських турнірів класу «А» – «Странджа-2022». Вперше змагання відбулися ще у 1950 році і з тих пір Болгарія щороку збирає в себе найсильніших боксерів світу. Зокрема, у цьому році до Софії з’їхалися представники 39 країн, які до 27 лютого щодня вестимуть боротьбу за престижні нагороди.  

Українська делегація традиційно – одна з найбільш представницьких. Перший день змагань вийшов досить неоднозначним для нашої команди. З десяти українських спортсменів лише четверо здобули перемоги. Втім, звертає на себе увагу стартовий успіх лідера «синьо-жовтих» – срібного призера Олімпіади-2020 Олександра Хижняка у категорії до 75 кг. Окрім нього, перемогами порадували Ростислав Білостоцький (54 кг), В’ячеслав Гаврилюк і Роберт Мартон (обидва – 92 кг).

Шестеро українців, на жаль, поступилися у боях зі своїми опонентами та припинили подальшу боротьбу на «Странджі». Це, зокрема, Ельмір Набієв (54 кг), Денис Песоцький (63,5 кг), Ярослав Самофалов (71 кг), Іван Сапун, Дмитро Рибалко (обидва – 80 кг) та Дмитро Ловчинський (+92 кг).

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.