Чемпіонат України до 22 років: результати фінальних боїв серед чоловіків та інші підсумки змагань

Чемпіонат України до 22 років: результати фінальних боїв серед чоловіків та інші підсумки змагань

З 24-го по 30 січня у Тернополі пройшов Чемпіонат України серед чоловіків та жінок до 22 років. Ці змагання стали першою великою подією для українського боксу у 2022 році. Турнір мав підвищений статус, адже за його підсумками буде сформована збірна України до 22 років, яка представлятиме нашу державу на Чемпіонаті Європи. Першість континенту має пройти у середині березня цього року в місті Пореч, Хорватія.

У чемпіонаті України U-22 взяли участь майже 200 спортсменів – 133 чоловіки та 60 жінок, які боролися за медалі у 13 чоловічих та 12 жіночих вагових категоріях. Із результатами змагань у жіночій частині турніру, де фінали відбулися у суботу, можна ознайомитися тут.   

У неділю пройшли фінальні бої чоловічої частини змагань. За результатами вирішальних двобоїв чемпіонами України стали – Андрій Єфимович (48 кг), Олександр Корнєв (51 кг), Максим Галінічев (54 кг), Максим Власюк (57 кг), Тарас Бондарчук (60 кг), Ігор Ковтун (63,5 кг), Ярослав Михалушко (67 кг), Максим Молодан (71 кг), Ілля Тогобицький (75 кг), Ілля Котляров (80 кг), Ілля Мельничук (86 кг), Віталій Стальченко (92 кг) та Кирило Стоянчев (+92 кг).

Перемогу у командному заліку у змаганнях чоловіків здобула збірна Вінницької області (головні герої – на фото). Вінницькі боксери завоювали 2 золоті, 1 срібну та 2 бронзові медалі. Повертаючись до жіночого турніру, то там найсильнішими були спортсменки з Київщини, у скарбничці яких 2 «золота» і 1 «срібло».

Результати фінальних чоловічих боїв, турнірні графіки та інша статистика Чемпіонату України до 22 років до вашої уваги – за посиланнями нижче.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.