Іван Сапун: Атмосфера в збірній була найкраща! Хлопці дуже сильно вболівали та постійно підтримували один одного

Іван Сапун: Атмосфера в збірній була найкраща! Хлопці дуже сильно вболівали та постійно підтримували один одного

Іван Сапун став одним із найголовніших відкриттів цьогорічного чемпіонату Європи, що проходив у Вірменії. Боксер приніс в скарбничку збірної бронзову нагороду. У чвертьфіналі українець мав непростий поєдинок з нідерландцем Ґрадусом Краусом, якого здолав роздільним рішенням суддів. Зазначимо, що в 1/8 фіналу Сапун  на класі переміг словака Андрєя Чемеза, котрий вигравав бронзу на Європейських іграх-2019. У півфінальному двобої українець бився з Альфредом Кромвелем Комі з Італії, однак одноголосним рішенням суддів поступився супернику, який у підсумку став срібним призером змагань. Про підсумки чемпіонату Європи ми поговорили з Іваном вже  після закінчення турніру. Що з цього вийшло – читайте далі в матеріалі.

– Ти провів яскравий турнір. Вітаємо з заслуженою нагородою тебе та твоїх рідних! Розкажи, які емоції відчував , коли стояв на п`єдесталі?

– Дякую за привітання!  Я радий, що зміг здобути медаль в цей нелегкий час. Коли я стояв на п`єдесталі, то думав про свою сім‘ю. Переживав чи добре все в них, чи бачать вони мене зараз… Думав про те, що скоро вже побачусь зі своїми рідними людьми та привезу їм вже другу медаль з чемпіонату Європи.

– Який з поєдинків був для тебе найважчим?

– Всі поєдинки були дуже важкими та напруженими. Важко виділити якийсь окремий. Шлях до медалі був непростим. Але я радий, що подолав його.

– Як готувався до турніру?

– В нас з командою була чудова підготовка. Ми пройшли збори в Чорногорії. Потім провели заключний збір в Вірменіїї. Разом з командою готові були дуже добре.

– Яка атмосфера була в збірній під час змагань?

– Команда була згуртованою! Атмосфера в збірній була найкраща! Дуже вдячний хлопцям за підтримку.   Хлопці дуже сильно вболівали та постійно підтримували один одного. Це відчувалося в ринзі. Вдячний головному тренеру команди Леоніду Миколайовичу Лоївському за настанови в бою. Окрема подяка  Олексію Олександровичу Сєдову за реабілітацію після поєдинків.

– Які плани на майбутнє?

– Хочеться повернутись додому, побачити рідних, відновити сили та відпочити. Після цього знову повернусь до тренувань. Я думаю, що ми здолаєм ворога і в нашій країні все буде найкращим чином. Слава Україні!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.