Нещодавно відбувся виконком ФБУ з приводу затвердження складів національних команд для участі в Європейських іграх 2023 року

Нещодавно відбувся виконком ФБУ з приводу затвердження складів національних команд для участі в Європейських іграх 2023 року

Виконком ухвалив рішення призначити спаринги між Тарасом Бондарчуком та Олегом Чулячеєвим, а також, Марією Бовою та Анною Лисенко.

«У звʼязку з особистими обставинами, Тарас Бондарчук, на жаль, не зміг виступити на останньому міжнародному турнірі у Чехії, де Олег Чулячеєв довів свій високий рівень та проявив себе з найкращого боку зайнявши друге місце, поступившись в рівному двобої чемпіонові світу.

На турнірі в Чехії відбувся поєдинок у ваговій категорії до 66кг між Анною Лисенко та Марією Бовою, в якому Бова одержала перемогу. Проте, це був перший турнір Марії, у якому вона боксувала в новій для себе, олімпійській вазі до 66кг, посівши в підсумку 3 місце.
До цього, всі внутрішні змагання та міжнародні турніри вона проводила у категорії до 63кг. Саме тому, враховуючи критерії відбору, спільно ухвалили рішення провести ще один спаринг між спортсменками і виявити лідера в цій вазі. Обидва спаринги пройдуть на навчально-тренувальних зборах в Тисовці, 10-го червня 2023 року», – розповідає президент федерації боксу України Кирило Шевченко.


Також, за підсумками виконавчого комітету було прийнято рішення розробити єдину систему відбору та єдині правила відбору спортсменів до основних стартів в олімпійському боксі. Робота в цьому напрямку вже проводиться, але обговорюватися та затверджуватися буде після завершення Європейських ігор 2023 року на конференції ФБУ.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.