Олександр Манчак: Сьогодні всі розуміють, який важливий спорт і незважаючи на тяжкі умови ми почали ще більше прикладати зусиль для його розвитку.

Олександр Манчак: Сьогодні всі розуміють, який важливий спорт і незважаючи на тяжкі умови ми почали ще більше прикладати зусиль для його розвитку.

Віцепрезидент Федерації боксу України, голова ФБУ з міжнародних звʼязків Олександр Манчак розповів про свої враження від чемпіонату України серед юнаків та дівчат:

Чемпіонат України було проведено дійсно на високому рівні, ми побачили і знаємо, що в нас є діти, які прагнуть досягти найвищих спортивних висот.

Приємно, що на фінали приїхало чимало очільників обласних федерацій боксу на чолі із президентом ФБУ Кирилом Шевченком, а також міське керівництво, це показує, що всі як одне ціле розуміють важливість спорту в Україні.

На змаганнях також був присутній президент НОК України Вадим Гутцайт:

Мав честь особисто познайомитись із Вадимом Марковичем. Обговорили проблеми Харківського регіону та що ми можемо кожен на своєму рівні зробити, щоб покращити ситуацію. Запросили очільника НОК України відвідати наших боксерів на Європейських іграх, сподіваємось у нього вийде з його графіком.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Манчак був відзначений людиною місяця відділенням НОК у Харківській області за організацію турніру на честь Героїв Оборони Харкова:

Мені дуже приємно отримати цю відзнаку. Попри тяжкі умови та завдяки нашим воїнам у нас є можливість розвивати бокс, тому ми будемо продовжувати у ще вищому темпі.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.