19 червня Українська команда вирушила до Польщі, де з 21 червня по 2 липня будуть проходити ІІІ Європейські ігри, на яких команда буде завойовувати ліцензії на Олімпійські ігри у Парижі

19 червня Українська команда вирушила до Польщі, де з 21 червня по 2 липня будуть проходити ІІІ Європейські ігри, на яких команда буде завойовувати ліцензії на Олімпійські ігри у Парижі

Напередодні змагань прес-служба федерації боксу України поспілкувалась із головними тренерами чоловічої та жіночої збірних команд Укрраїни з боксу.

«Вчора ми провели останнє тренування, саме у день відʼїзду. Спортсмени всі у своїй вазі, всі здорові, тому ми повністю готові. Настрій команди бойовий – ми їдемо за ліцензіями».

Запитали у Дмитра Дмитровича чи є у нього переживання напередодні старту:

«Своє я уже відпереживав, звичайно, я переймаюсь за хлопців тому, що вони проробили важку роботу, пройшли багато зборів та змагань. Хотілося б, щоб усі розкрились та показали свій бокс і тоді й результат буде чудовий. Головне – залишити усі думки позаду і зробити те, що вони можуть – показати чудовий бокс!», – ділиться головний тренер чоловічої команди Дмитро Дмитрович Сосновський.

Розповів про стан команди і головний трненер жіночої збірної України з боксу Сергій Данилів:

«Європейські ігри – це найголовніший старт для нашої команди. Ми пройшли дуже непростий шлях відбору, збори, міжнародні турніри. Дівчата спробували свої сили в ринзі із європейськими та світовими лідерами в боксі. Були дуже успішні виступи у Фінляндії та Чехії.

Загалом у нас все добре, не хочу щось загадувати наперед, у нас чудовий функціональний та психологічний стан. Зараз у команді панує більш святкова атмосфера, вони відчувають підтримку від Федерації боксу України, міністерства молоді та спорту та НОК України.

Звичайно, ми хочемо здобути максимальний результат, тому у кожній ваговій категорії боротьба буде до останнього. Кількість олімпійських квот абсолютно прийнятна для здобуття якомога більше ліцензій на Олімпіаду».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.