Андрій Чумаков: Зараз у Федерації боксу України все вирішується відкрито та демократично, за президенства Продивуса такого не було. 

Андрій Чумаков: Зараз у Федерації боксу України все вирішується відкрито та демократично, за президенства Продивуса такого не було. 

Президент Хмельницької обласної федерації боксу, віцепрезидент ФБУ – Андрій Чумаков поспілкувався із пресслужбою ФБУ з приводу останніх подій в українському боксі. 

Поговорили, зокрема, про спроби колишнього президента ФБУ – Володимира Продивуса зашкодити нинішній федерації:

«Хотів би наголосити, що Федерація боксу Хмельницької області повністю підтримує Кирила Шевченка на посаді президента Федерації боксу України, а також склад і дії ФБУ. Хочу підкреслити, за час керівництва Шевченка, українська федерація знову зайняла провідні позиції на європейській та світовій арені. 

Останні два юніорський та юнацький Чемпіонати Європи – перші загальнокомандні місця, це дуже класний результат. Що можу сказати з приводу Продивуса, він намагається зараз дискредитувати нинішнє керівництво ФБУ, робить це через себе і прибічників подаючи позови в суди. Я засуджую всі ці провокації, адже він намагається нашкодити своїми діями нашій федерації на міжнародній арені, а від цього страждають наші спортсмени. За часів президентства Продивуса багато питань вирішувалися за закритими дверима, а зараз все вирішується демократично та відкрито».

А також, Андрій Чумаков відреагував на інформацію про колишнього головного тренера збірної України з боксу Володимира Дворцова:

«З Дворцовим знайомий дуже давно, ще коли він очолював збірну. В останнє спілкувалися коли у Хмельницькому проходив Чемпіонат України серед молоді в 2020 році. Це був період, коли Продивус почав його активно просувати як представника ФБУ на таких змаганнях як Чемпіонати України, він входив у склад жюрі. Але як і сам Продивус втратив цікавість до боксу так і його представники себе поводили. 

Адже він приїхав до нас із ковідом, не хотів лікуватися, просидів у готелі, потім ми все ж влаштували йому огляд, щоб зробити всі необхідні тести і отримати результат і він так жодного разу на змаганнях і не був, поїхав у Маріуполь. Зараз він показався у своєму рідному місті, де багато маріупольців загинуло, багато боксерів воюють, є ті що загинули чи в полоні. Звісно його поява на боксерському заході, організованому росіянами, мене неприємно здивувала».

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.