Збірні команди України різних вікових категорій наразі перебувають на навчально-тренувальних зборах готуючись до найближчих змагань

Збірні команди України різних вікових категорій наразі перебувають на навчально-тренувальних зборах готуючись до найближчих змагань

У лютому для збірних команд України з боксу різних вікових категорій відбудуться декілька важливих стартів на міжнародній арені, тож найблийжчий місяць буде дуже насиченим для українскього олімпійського боксу.

Наразі у Тисовці (Львівська область) проходить навчально-тренувальний збір збірної команди до 22-х років, головним тренером серед чоловіків якої є – Сергій Глущенко, сереж жінок – Володимир Богатиренко, який завершиться 1 лютого. Команда, до якої приєднались декілька боксерів серед еліти, готується до участі в 75-му міжнародному турнірі Странджа, який пройде в Болгарії з 2 по 12 лютого.

Молодіжна збірна команда України серед чоловіків та жінок, яку очолюють Олег Кудінов та Валерій Хлистов відповідно з 28 лютого також заїхала на навчально-тренувальний збір в Тисовець, який закінчиться 10 лютого.

Команда готується до першого міжнародного турніру для них у цьому році – Open Dracula, який пройде в Румунії  з 11 по 18 лютого.

З 25 січня по 7 лютого у місті Коломия (Івано-Франківська область) триватиме навчально-тренувальний збір із загальної та спеціальної фізичної підготовки національної збірної України серед юніорів та юніорок.

Збріна серед юніорів тренується під керівництвом Олександра Остапчука, команда юніорок під керівництвом Миколи Хаджіогло.

З 29 січня по 11 лютого на Олімпійській базі у Конча-Заспі (Київська область) чоловічі та жіночі збірні серед еліти перебуватимуть на навчально-тренувальному зборі у підготовці до важливого старту для нашої команди – ліцензійного олімпійського турніру в Італії, який пройде в місті Бусто-Арсіціо з 29 лютого по 12 березня. Там будуть приймати участь лише боксери, які перебувають в олімпійських вагових категоріях. Наразі для українскьої команди їх 6 в чоловіків (51, 57, 63.5, 71, 92, +92), у вазі 80 кілограмів Олександр Хижняк вже забронював місце до Парижу, та 6 у жінок (50, 54, 57, 60, 66, 75).

Останній зібр для головної команди перед турніром в Італії також пройде в Конча-Заспі з 17 по 28 лютого.

Фото: Володимир Дубик.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.