Чемпіон України з боксу 2023 року Матвій Ражба прокоментував свій виступ на 75-му ювілейному турнірі “странджа”

Чемпіон України з боксу 2023 року Матвій Ражба прокоментував свій виступ на 75-му ювілейному турнірі “странджа”

Матвій Ражба вперше за свою кар’єру брав участь у турнірі “Странджа”, який є одним із найсильніших турнірів з боксу у Європі, провівши у Болгарії два поєдинки, він зупинився на стадії чвертьфіналу змагань.

Після свого виступу він розповів про підготовку до цих змагань, дав оцінку своєму результату, поділився цілями на майбутнє та підкреслив, що “Странджа” не головний старт для нього та його команди на 2024 рік:

Підготовка пройшла чудово, яку ми з моїми тренерами розпочали у Рівному, потім заключний етап підготовки пройшли зі збірною командою України в горах. Підійшов у чудовій формі, але не в максимальній.

Суперники були дуже серйозні, призери та чемпіони світу та своїх континентів, призери та чемпіони олімпійських ігор, володарі квот на ігри в Парижі. В мене було дуже цікаве жеребкування, перший бій провів з таджикським боксером, який є учасником олімпійських ігор в Токіо та призером чемпіонату Азії, його я дуже впевнено переміг. Наступний бій був з казахом, який є чемпіоном Азії, призером світу та екс-чемпіоном світу серед професіоналів за версією WBC international, наступний бій мав відбутись з боксером із Китаю, який є віце-чемпіоном світу 2023, чемпіоном Азіатських ігор 2023 та володарем квоти на ОІ-2024. Я дуже прагнув цього поєдинку. З казахом я провів дуже конкурентний бій, він бруднувато вів поєдинок не давав боксувати. На мою думку, не зміг розкрити весь свій потенціал та багато хто не згоден з рішенням суддів, але все так як повинно бути, нас не подолати.

Хочу відмітити організацію турніру, не дарма цей турнір називають неофіційним чемпіонатом світу. Можу сказати, що для мене це унікальний досвід, я готовий конкурувати на світовому ринзі. Для нас “Странджа” це не основний старт цього року. Головні змагання – це чемпіонат України до 22-років в травні та Чемпіонат Європи, який буде восени. Моя головна ціль – це Олімпійські Ігри в Лос-Анджелесі . Будемо неполегливо працювати щоб реалізувати всі свої плани .

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.