У трьох поєдинках за участі українських боксерів, 5 березня, на ліцензійному турнірі в Італії, маємо лише одну перемогу Юрія Захарєєва

У трьох поєдинках за участі українських боксерів, 5 березня, на ліцензійному турнірі в Італії, маємо лише одну перемогу Юрія Захарєєва

5 березня розпочався третій змагальний день на ліцензійному турнірі в Італії. Першою свій бій провела Анна Охрей у вазі 60 кг, у своєму другому поєдинку в 1/16 фіналу вона протистояла боксерці зі Словаччини – Мирославі Єдінаковій, якій в підсумку одноголосно програла.

У другій частині змагань перший поєдинок провів Юрій Захарєєв, який виступає у вазі 71 кілограм. У першому поєдинку в Італії чемпіон світу 2021 року не залишив жодного шансу словенцю Дежану Лебуричу. Захарєєв домінував впродовж всього бою, у третьому раунді Лебурич побував у нокдауні, в підсумку перемогу одноголосним рішенням судді віддали Юрію Захарєєву. У наступній стадії він зустрінеться з представником Колумбії – Ранґелом Александером. Цей поєдинок відбудеться, у четвер, 7 березня. 

Завершував виступи української команди у третій змагальний день Даниїл Заморило, який виступає у ваговій категорії 63,5 кг. У першому поєдинку в Італії представник Львівської області поступився Олексію Віторовичу із Сербії. Віторович – росіянин, який прийняв громадянство Сербії. Для Заморила цей ліцензійний турнір став першим у його спортивній кар’єрі.

Сьогодні, 6 березня, на ринг італійського Бусто-Арсіціо вийде 4 українських боксери: Кароліна Махно (75 кг) проведе перший бій на турнірі, в якому протистоятиме представниці Греції – Васілікі Ставрідові, Дмитро Ловчинський (92+ кг) розпочне боротьбу на змаганнях проти хорвата Луки Пратлячіча, Сергій Горсков (92 кг) – проти еквадорця Кастілло Торреса Хуліо Сезара, а Дмитро Замотаєв (51 кг) проведе другий поєдинок на турнірі із пуерториканцем Хуанмою Лопесом де Хесусом.

Червоне серце

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.