Підсумки четвертого дня змагань на ліцензійному турнірі в Італії

Підсумки четвертого дня змагань на ліцензійному турнірі в Італії

6 березня на ринг італійського Бусто-Арсіціо виходили 4 українські боксери: Кароліна Махно (75 кг), Дмитро Ловчинський (+92 кг), Дмитро Замотаєв (51 кг) та Сергій Горсков (92 кг), перемогу святкувала лише чемпіонка Євпропи до 22-х Махно.

У першому колі змагань Кароліна перемогла представницю Греції, Васілікі Ставрідову. Всі судді одноголосно віддали перемогу нашій спортсменці. Наступною суперницею Махно стане Азіза Зорікова з Узбекистану.

Дмитро Ловчинський (92+ кг) зазнав поразки у стартовому поєдинку кваліфікаційного турніру до ОІ-2024, 1/ 16 фіналу українець одноголосним рішенням суддів поступився хорвату Луці Пратлячічу.

Лідер української збірної Дмитро Замотаєв (51 кг) також не зміг пройти далі, йому завадило прикре розсічення, яке він отримав у першому колі змагань. В поєдинку проти пуерториканця лікарі в першому раунді припинили бій.

У дебютному поєдинку на турнірі Сергій Горсков (92 кг) поступився еквадорцю Кастілло Торресу Хуліо Сезару. Всі судді віддали перемогу еквадорцю.

Горсков стає вже п’ятим українським боксером, який завершив виступи на турнірі в Італії. До Горскова зазнали поразок Охрей (60 кг), Заморило (63,5 кг), Ловчинський (92+) та Замотаєв (51 кг).

Сьогодні, 7 березня, на італійській арені E-work вийде чотири українських боксери: Анастасія Ковальчук (54 кг) та Анастасія Молочко (57 кг) проведуть перші двобої, Олег Чулячеєв (57 кг) та Юрій Захарєєв (71 кг) – другі.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.