Валерій Хлистов: Наша команда як серед дівчат так і серед хлопців помітно відрізнялась техніко-тактичною підготовкою, що дало суттєву перевагу над їхніми опонентами

Валерій Хлистов: Наша команда як серед дівчат так і серед хлопців помітно відрізнялась техніко-тактичною підготовкою, що дало суттєву перевагу над їхніми опонентами

Старший тренер збірної команди України з боксу серед жінок-молоді Валерій Хлистов поспілкувався із пресслужбою Федерації боксу України з приводу виступу команди на Чемпіонаті Європи серед молоді, який нещодавно завершився в Хорватії, а такожж, розповів про подальші турніри для збірної:

Згідно календарного плану в квітні був запланований Чемпіонат Європи з боксу серед молоді та жінок-молоді 2024. А також, пройшов тривалий та важкий тренувальний етап у підготовці до цих до цих змагань, а саме: в місті Плоешті (Румунія) пройшов міжнародний турнір, на якому підтвердилась команда, яка буде виступати на ЧЄ серед молоді та жінок молоді. На цьому турнірі наша команда показала дуже хороший результат – 8 золотих медалей, а також в турнірі взяли участь багато команд, які також готувались до ЧЄ.

Після цих змагань було проведено 2 етапи навчально-тренувальних зборів на базах НСБ «Тисовець» та «Сонячна Долина» в с.Бояни, де спортивні зали були облаштовані всім чим необхідно для національної збірної з боксу. Збір проходив з техніко-тактичної підготовки, де ми напрацьовували боксерські комбінації та коронні удари. Психологічна обстановка в команді була дуже позитивна. Дівчата прониклись відповідальністю перед результатом, тому дуже добре працювали.

Варто відзначити, що всі мали велике бажання показати хороший результат і це їм вдалося. Наша команда як серед дівчат так і серед хлопців помітно відрізнялась техніко-тактичною підготовкою, що дало суттєву перевагу над їхніми опонентами. Тренерський колектив цілеспрямовано працював, що також дало свій результат, і я як старший тренер повинен відмітити всіх дівчат і весь тренерський склад особистою подякою.


На ЧЄ приймало участь 33 європейські країни загальною кількістю 330 учасників, з них 110 дівчат. Всі дівчата показали гарний результат, з 12 категорій у нас 10 медалей: 2 золоті, 4 срібні і 4 бронзові нагороди. Попереду у нас Чемпіонат Світу , де ми націлені тільки на перемогу.

Дякуємо нашим захисникам за можливість готуватися і приймати участь у змаганнях найвищого рівня.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.