Анастасія Таран: Ми з тренером доклали достатньо зусиль для отримання цього резульатату, однак, мені ще є над чим працювати

Анастасія Таран: Ми з тренером доклали достатньо зусиль для отримання цього резульатату, однак, мені ще є над чим працювати

Анастасія Таран поспілкувалася із пресслужбою Федерації боксу України після завоювання титулу чемпіонки Європи з боксу серед молоді 2024 року, який проходив у Хорватії з 2 по 15 квітня.

Анастасія, Ви стали чемпіонкою Європи серед молоді 2024 року, як Ви оціните рівень суперниць на цьогорічному ЧЄ, в декількох поєдинках Ви неодноразово завдавали їм нокдауну, наскільки важким, чи навпаки легким був Ваш шлях до чемпіонства?

Мої суперниці були досить добре підготовлені, проте я зі своїм теренером доклали до цієї перемоги також достатньо багато зусиль, тому в мене вийшов такий непоганий результат, однак, з огляду на проведені мною поєдинки, мені є ще над чим працювати.

Я вважаю, що для досягнення позитивних результатів необхідно якнайбільше приймати участь у змаганнях для того, щоб упевненіше почуватися на ринзі.

Які цілі ставите перед собою на майбутнє в олімпійському боксі та чи хотілося б уже доєднатися до дорослої збірної команди України серед жінок?

.В олімпійському боксі я хочу досягти не менше золотих медалей ніж є у моєму здобутку у юнацькому та молодіжному боксі. Що стосується дорослої збірної команди, то самого мого бажання замало, мені ще необхідно здобути чимало навичок у професійному дорослому боксі.

Нагадаємо, що представниця Дніпропетровської області стала першою у ваговій категорії 70 кілограмів.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.