Расул Гулієв: Важко описати словами почуття від перемоги на Чемпіонаті Європи, я відчував гордість за свою країну коли лунав наш гімн

Расул Гулієв: Важко описати словами почуття від перемоги на Чемпіонаті Європи, я відчував гордість за свою країну коли лунав наш гімн

Боксер із Одеської області – Расул Гулієв (57 кг) розповів про свій шлях до перемоги на Чемпіонаті Європи з боксу серед молоді та жінок-молоді 2024 року.

Расул, Ви стали першим на молодіжному Чемпіонаті Європи у ваговій категорії 57 кілограм, які відчуття у вас викликала перемога у фіналі, де вам протистояв боксер із Албанії та в момент виконання національного гімну України на честь Вашої звитяги?

Почуття від перемоги на Чемпіонаті Європи неймовірні. Це важко описати словами. Коли наш гімн лунав на честь моєї перемоги, в серці я відчував гордість за свою країну та вдячність за підтримку фанів.

Розкажіть, будь ласка, як пройшла Ваша підгтовка до турніру, наскільки сильними були Ваші опоненти? Який поєдинок із усіх був найтяжчим, чи вдалось Вам продемонструвати всю потужність на цих змаганнях та хто підтримував Вас протягом цього періоду?

Мій шлях на турнірі був напруженим, але дуже захопливим. Підготовка була дуже інтенсивною і кожен суперник виявився дуже сильним. Найтяжчий бій для мене був у фіналі, де довелося показати всю свою витривалість та майстерність.

На цьому шляху мене підтримували рідні, тренери та вболівальники. Їхня підтримка допомагала мені відчувати себе сильніше і надихала на нові досягнення.

Чемпіонат Європи успішно завершився не тільки для Вас особисто, а й для всієї нашої команди, адже Україна посіла перше загальнокомандне місце серед 33-х країн-учасниць, до яких змагань Ви далі продожите підготовку?

Після Чемпіонату Європи далі я буду готуватися до міжнародних турнірів, зокрема, чемпіонату світу з боксу серед молоді.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.