“Свою перемогу я присвячую своїй Україні, боксерській родині та моєму тренеру”. Новоспечені тріумфатори Чемпіонату Європи серед молоді розповіли про свій шлях до звитяги

“Свою перемогу я присвячую своїй Україні, боксерській родині та моєму тренеру”. Новоспечені тріумфатори Чемпіонату Європи серед молоді розповіли про свій шлях до звитяги

Нікіта Захарченко та Микола Лактіонов поспілкувалися із пресслужбою Федерації боксу України про свій тріумф на Європейській першості 2024 року серед молоді. Українська команда стала кращою серед 33 країн-учасниць та заслужено посіла перше загальнокомандне місце.

Зокрема чемпіон у ваговій категорії 75 кілограмів Нікіта Захарченко поділився, що означає для нього перемога на цьому турнірі, до яких змагань продовжить підготовку та які висновки зробив для себе після ЧЄ:

Я дуже задоволений якістю свого боксу на турнірі, а також роботою тренерів. Перемога для мене – це не лише відчуття радості, але й визнання власної праці та відданості спорту. Це велика мотивація для мене й моєї команди.

Після турніру я зробив декілька важливих висновків для себе, в тому числі про те, що потрібно продовжувати працювати над технікою та тактикою, щоб підвищити рівень свого боксу.На цьому шляху мене підтримувала сім’я, друзі, тренери та вболівальники. Я відчував їхню підтримку кожного дня під час підготовки та на турнірі.


Наразі я зосереджуюсь на підготовці до Чемпіонату світу який відбудеться в жовтні цього року.

Микола Лактіонов у фіналі вагової категорії 86 кілограмів здобув перемогу у першому ж раунді, його суперник із Болгарії не зміг нічого зробити проти натиску українця, сам Микола розповідає, що двобій виявився дуже яскравим:

Я багато працював над собою та приклав максимум зусиль для цього результату. В нас була дуже дружня збірна і завдяки тренерам, все проходило на одному подиху і дуже весело. Вцілому, я задоволений тим, що показав у ринзі і це ще не все, що я можу! Фінал виявився, як на мене, дуже яскравим, я просто йшов до перемоги.

Новоспечений чемпіон Європи присвятив свою перемогу Україні та подякував всім хто його підтримував на цьому шляху:

Для мене перемога на Чемпіонаті Європи, це щє одна сходинка перед головною метою.
Свою перемогу я присвячую своїй Україні, своїй великій боксерській сімʼї та своєму тренеру. Він для мене не тільки тренер, він мій наставник в житті. Дякую усім за підтримку та віру в мене.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.