11—13 вересня у Чернівцях відбудеться Кубок Едуарда і Олександра Погодіних

11—13 вересня у Чернівцях відбудеться Кубок Едуарда і Олександра Погодіних

11—13 вересня у Чернівцях відбудеться традиційний турнір з боксу на Кубок Едуарда і Олександра Погодіних. Наразі це – єдині щорічні змагання з цього виду спорту, які є справжньою візитівкою сучасного буковинського боксу.

Слово – одному з головних організаторів турніру, майстру спорту з боксу, керівнику управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Олександру Погодіну.

«Ці змагання проходять вже уп’яте, причому якщо у минулі роки традиційно вони відбувалися у травні, цьогоріч через розпал пандемії ми, звісно, були змушені змінити дату проведення. На жаль, через ці ж обставини турнір у 2020 році турнір, на жаль, позбувся свого міжнародного статусу. Адже раніше до Чернівців з’їжджалися збірні зазвичай 10—15 країн не лише Європи, але й світу», – говорить Олександр Погодін.

Як відзначив Олександр Едуардович, точна кількість спортсменів, що візьмуть участь у турнірі цього року, ще не відома.

«Склад учасників ще остаточно не сформований. Ми продовжуємо очікувати заявки на участь з усіх областей України. Принагідно хочу запросити до Чернівців усіх бажаючих, тих, кому спорт і бокс не байдужі! Зробимо все можливе, щоб організувати спортивне свято, на якому буде цікаво провести час не лише юним боксерам, а й їхнім родинам! Змагання відбудуться на боксерському ринзі просто неба, що розташований на Відкритій спортивній арені (Льодовий майданчик) за адресою  вул. Головна, 100а. На учасників та переможців звичайно очікують призи!», – додав Олександр Погодін.

Президент Федерації боксу Чернівецької області Володимир Загурський відзначив, що Кубок Едуарда і Олександра Погодіних вже не один рік є яскравою візитівкою буковинського боксу.

«Головна мета цих змагань: презентувати боксу нашого краю для усієї України й довести, що юні буковинці можуть успішно конкурувати на ринзі з ровесниками з інших регіонів нашої держави. Впевнений, що протягом трьох днів змагань на нас очікують чимало  безкомпромісних поєдинків, які пройдуть у дружній атмосфері. Усі, хто любить бокс, не мають пропустити таку подію!», – запевнив президент Чернівецького обласного осередку Федерації боксу України.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.