Міжнародний турнір у Чорногорії: результати третього дня

Міжнародний турнір у Чорногорії: результати третього дня

У п’ятницю відбувся черговий змагальний день на Міжнародному турнірі «Адріатична перлина», що проходить у Чорногорії з 16-го по 22 лютого. Змагання зібрали близько 140 спортсменів з 13 країн. Серед претендентів на нагороди – і молодіжна збірна України.

Нагадаємо, що ці змагання є одним з важливих етапів підготовки до головного старту року – чемпіонату світу-2021 серед молодіжних команд, який відбудеться у квітні у польському місті Кельце.

У третій день турніру у Будві на ринг виходили відразу 13 українських бійців. Наші співвітчизники здобули дев’ять перемог та чотири рази залишали ринг переможеними.

Успішно пройшли своїх конкурентів Максим Власюк, Дмитро Тодоров (обидва – вагова категорія до 56 кг), Геннадій Масленніков, Володимир Швирло (обидва – 60 кг), Ратмір Турчанінов (64 кг), Юрій Захареєв (69 кг), Денис Салабай, Матвій Ражба (обидва – 81 кг). Єдиною серед жінок виступала українка Марина Стойко (69 кг), яка також здобула перемогу.  

Невдало завершили змагання, програвши бої, чотири спортсмени – Даниїл Заморило (60 кг), Дені Давтян, Бозорбой Матякубов (обидва – 64 кг) та В’ячеслав Бригаденко (69 кг).

Усі результати третього дня турніру можна знайти за посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.