Українець Юрій Захареєв став чемпіоном турніру у Чорногорії: результати четвертого дня змагань

Українець Юрій Захареєв став чемпіоном турніру у Чорногорії: результати четвертого дня змагань

На Міжнародному турнірі «Адріатична перлина», який проходить у місті Будва (Чорногорія), сьогодні, 20 лютого відбувся передостанній день змагань. Остаточні підсумки змагань будуть підбиті у неділю, однак вже у суботу відбувся розподіл золотих нагород у деяких вагових категоріях.

Так, чемпіоном турніру у ваговій категорії 69 кг став лідер молодіжної збірної України, дворазовий чемпіон Європи серед молоді Юрій Захареєв. У блискучому фінальному поєдинку Захареєв, що є вихованцем одеського тренера Ігора Юрескула і підопічним головного тренера української “молодіжки” Олега Кудінова, здолав Владислава Гуджи з Молдови. 

Ще четверо українських бійців у суботу перемогли у півфіналах – перемоги здобули Геннадій Масленніков (60 кг), Ратмір Турчанінов (64 кг), Матвій Ражба (81 кг) та Василь Ткачук (+91 кг). Всі вони посперечаються за золоті нагороди у неділю.

Сьогодні на ринг вийшли ще семеро українців, яким, щоправда, не вдалося перемогти – це Микита  Горбатенко (91 кг), Михайло Уланський (91 кг), Дмитро Тодоров (56 кг), Володимир Швирло (60 кг), Денис Салабай (81 кг), Максим Власюк (56 кг), Руслан Цикало (52 кг).

З докладними результатами четвертого дня змагань, а також з розкладом фіналів на 21 лютого можна ознайомитися за нижченаведеними посиланнями.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.