Національна збірна України прибула до Болгарії

Національна збірна України прибула до Болгарії

Наша команда успішно дісталася Болгарії, де вже 23 лютого розпочне боротьбу за головні нагороди на 72-му міжнародному турнірі класу «А» – «Странджа 2021».

 Відповідно до нового регламенту змагання розпочнуться вже завтра, 22 лютого. 

«Рейсом Київ – Софія наша команда сьогодні успішно дісталася столиці Болгарії, де вже за дні розпочнеться один з найбільш престижних міжнародних турнірів світу, – відзначив керівник прес-служби ФБУ Олександр Подаваленко.Декілька годин тому наша команда пройшла офіційну процедуру реєстрації, акредитації та поселилася у готелі. Сьогодні тренери вирішили не навантажувати наших боксерів, тому можна сказати, що для команди це день відпочинку. Ну а завтра вже розпочинається найцікавіше. Головніше, що усі без виключення перебувають у бойовому та піднесеному настрої. Всі дійсно скучили за міжнародними стартами та гарантовано будуть готові дати бій. Варто відмітити, що участь у змаганнях прийматимуть понад 30 країн, серед них: Росія, США, Ірландія, Казахстан, Узбекистан, Франції та інші потужні боксерські країни світу. Серед найбільш екзотичних – Малі. Тому, можна з впевненістю говорити, що поєдинки будуть цікавими, а наші з вами емоції будуть зашкалювати. Тримаємо кулаки за гаших хлопців та дівчат».

Щодо інших офіційних заходів напередодні змагань, то завтра, 22 лютого, о 08:15 відбудеться офіційна зустріч з представниками каманд-учасниць та офіційна процедура зважуваня. А об 11 – офіційна церемонія жеребкування. Перші поєдинки розпочнуться о 14:00. Вечірня програма о 18:00.

Поєдинки за нагороди, а саме чвертьфінальні бої, відбудуться 24 та 25 лютого. Денна програма кожного змагального дня розпочнеться о 14:00, а вечірня о 18:00.

Півфінали заплановані на 26 лютого, а фінальні бої відбудуться 27 лютого.

Варто відзначити, що усі вболівальники зможуть переглянути й пряму трансляцію змагань. Посилання на прямі ефіри ви зможете відшукати на офіційних ресурсах ФБУ.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.