Чемпіонат світу серед молоді-2021 відбудеться з 10-го по 24 квітня у Польщі

Чемпіонат світу серед молоді-2021 відбудеться з 10-го по 24 квітня у Польщі

Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) оголосила про те, що Чемпіонат світу з боксу серед молоді-2021 проходитиме у польському місті Кельце з 10-го по 24 квітня.

Країна-господар підтвердила свою готовність прийняти турнір за розкладом на найвищому рівні та у відповідності до всіх заходів безпеки.

Президент AIBA Умар Кремльов відвідав Польщу 23 січня, де провів зустріч з президентом Польської боксерської асоціації Гжегожем Новачеком, на якій сторони обговорили хід підготовки до майбутніх змагань.

«Зрозуміло, що ситуація з глобальною пандемією турбує всіх, але Місцевий оргкомітет матиме повну підтримку польського уряду та Міністерства спорту, що дозволить всім учасникам без будь-яких обмежень здійснювати в’їзд до країни. Єдина вимога – це негативні результати тесту на COVID-19», – заявив Умар Кремльов.

За його словами, Польща вже виконала великий об’м роботи.

«Польська боксерська асоціація продовжує наполегливо працювати над проведенням заходу у заплановані дати, 10-24 квітня 2021 року, і AIBA твердо налаштована надати всю необхідну допомогу у ці важкі часи. За нинішніх обставин відмовитися від усієї вже зробленої роботи легко, але я вважаю, що разом ми достатньо сильні, щоб забезпечити дотримання всіх заходів безпеки, захистити спортсменів і надати їм можливість конкурувати на міжнародному рівні», – додав президент AIBA.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.