«Странджа 2021»: розклад фінальних боїв 27 лютого

«Странджа 2021»: розклад фінальних боїв 27 лютого

У суботу, 27 лютого у столиці Болгарії – Софії – пройде завершальний день на міжнародному турнірі найвищої категорії «Странджа 2021».

Нагадаємо, що змагання проходять з 22-го по 27 лютого вже в 72-й раз. Національна збірна України представлена у Болгарії у своєму найсильнішому складі. Саме турнір «Странджа 2021» є одним з ключових етапів для збірних команд у підготовці до ліцензійного турніру на Олімпійські ігри у Токіо.

За підсумком півфінальних поєдинків до фіналів турніру «Странджа» пробилися четверо українських боксерів – Цотне Рогава (+91 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Євген Барабанов (69 кг) та Анна Лисенко (69 кг).

Цікаво, що Хижняк та Рогава ставали чемпіонами турніру «Странджа» у 2020 році, а Хижняк, до того ж, був визнаний найкращим боксером того турніру. Зараз Сашко має всі шанси повторити те досягнення.

На жаль, не обійшлося для нашої команди без втрат. Вже у суботу зранку стало відомо, що спортсменка Національної жіночої збірної України Анна Лисенко не зможе виступити у фіналі через травму. Анна пройшла напрочуд складну дистанцію на змаганнях і до омріяного «золота» залишався лише крок, проте пошкодження ліктя завадило нашій чемпіонці вийти сьогодні на бій. У підсумку вона стала срібною призеркою турніру і подякувала усім за підтримку.

Отже, фінальні бої на «Странджі 2021» розпочнуться о 15:00. Пропонуємо ознайомитися з розкладом виступів боксерів збірної України.

9 пара – 69 кг

Євген Барабанов (Україна) – Бобо-Усмон Батуров (Узбекистан)

10 пара – 75 кг

Олександр Хижняк (Україна) – Павло Сосулін (Росія)

13 пара – більше 91 кг

Цотне Рогава (Україна) – Баходір Джалолов (Узбекистан)

Також до вашої уваги пропонуємо детальний склад пар на 27 лютого. Для завантаження розкладу перейдіть за нижченаведеним посиланням.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.