Чемпіонат світу серед молоді-2021 у Польщі відбудеться, незважаючи на всі обмеження

Чемпіонат світу серед молоді-2021 у Польщі відбудеться, незважаючи на всі обмеження

Незважаючи на суворий локдаун, який від суботи діє на всій території Польщі, та пов’язані із цим санітарні обмеження, Чемпіонат світу з боксу серед молоді-2021 відбудеться у цій країні, як і було заплановано, з 10-го по 24 квітня цього року.

Про це запевнив президент Польської боксерської асоціації Гжегож Новачек, звертаючись до усіх національних федерацій та боксерської світової спільноти.

«Відповідно до розпорядження Ради міністрів Польщі, спортивні змагання звільняються від санітарних обмежень в рамках локдауну. Допускається організовувати спортивні заходи (без участі глядачів) та проводити тренування. Спортсмени та команди з інших країн, що приїжджають до Польщі, звільняються від карантину.

Єдиними умовами, які повинні бути виконані під час перетину кордону, є наступні:

– запрошення на турнір, видане Польською боксерською асоціацією;

– негативний тест на COVID, який зроблений не більше, ніж за 72 годин до цього;

– в’їздна віза (якщо вона необхідна для громадян країни-учасниці).

Як організатори, ми докладемо всіх зусиль для забезпечення максимальної безпеки учасників чемпіонату. Кожен учасник отримає маски, матиме необмежений доступ до дезінфікуючих засобів. Також ми підготували спеціальну щоденну програму тестувань для учасників», – відзначив Гжегож Новачек.

Він додав, що планомірна підготовка та дотримання дисципліни з боку гостей турніру  гарантуватимуть те, що чемпіонат буде безпечним для кожного учасника.

ЗАЛИШИТИ Коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.